Δρομολόγια

Online Κρατήσεις

E.g., 22-01-2019
E.g., 22-01-2019

Προσφορά Περιορισμένης Διάρκειας: Early Booking

Κάντε μια διακοπή… για τις επόμενες διακοπές σας!

Ελλάδα – Ιταλία – Προσφορά Early Booking

 

Βενετία, Ρώμη, Αγκώνα, Φλωρεντία… όποτε κι αν τις επισκεφτείτε θα τις ερωτευτείτε! Γιατί η Ιταλία είναι μαγευτική όλο το χρόνο. Το 2019 πρέπει να είστε και εσείς εκεί! Άλλωστε, με τα υπερσύγχρονα πλοία της Minoan Lines, που σας ταξιδεύουν με άνεση και ασφάλεια, αυτό το ταξίδι… δεν είναι τόσο μακριά.

30% έκπτωση για κρατήσεις μέχρι τις 31/01/2019 για δρομολόγια από 01/04/2019 στη γραμμή Ιταλίας

  • 30% έκπτωση για ταξίδια μονής διαδρομής και μετ’ επιστροφής.
  • Επιπλέον έκπτωση, συνδυάζοντας την έκπτωση του Early Booking με τις άλλες προσφορές (εκτός Early Booking 20%) της Minoan Lines για ακόμα πιο οικονομικά εισιτήρια.

H προσφορά ισχύει για low και middle season δρομολόγια (Πάτρα - Ιταλία και Ηγουμενίτσα - Ιταλία) στη γραμμή Αδριατικής έως τις 31/12/2019 και για περιορισμένο αριθμό θέσεων επιβατών και οχημάτων!

Για δρομολόγια πριν από 01/04/2019 ισχύει η προσφορά Early Booking 20%

20% έκπτωση για κρατήσεις μέχρι τις 28/02/2019 για δρομολόγια στη γραμμή Ιταλίας

  • 20% έκπτωση σε όλες τις κατηγορίες θέσεων επιβατών και οχημάτων, για ταξίδια μονής διαδρομής και μετ’ επιστροφής.
  • Επιπλέον έκπτωση, συνδυάζοντας την έκπτωση του Early Booking με τις άλλες προσφορές (εκτός Early Booking 30%) της Minoan Lines για ακόμα πιο οικονομικά εισιτήρια.

H προσφορά ισχύει για όλα τα προγραμματισμένα δρομολόγια (Πάτρα - Ιταλία και Ηγουμενίτσα - Ιταλία) στη γραμμή Αδριατικής έως τις 15/01/2020 και για περιορισμένο αριθμό θέσεων επιβατών και οχημάτων!

Γι’ αυτό όσο νωρίτερα κλείσετε τα εισιτήριά σας*, τόσο καλύτερα!

Ξεκινήστε την κράτησή σας:

Δρομολόγια

Online Κρατήσεις

E.g., 22-01-2019
E.g., 22-01-2019

*Οι ναύλοι για εισιτήρια Early Booking δεν επιστρέφονται. Εκδοθέντα εισιτήρια Early Booking δεν μπορούν να ακυρωθούν, ωστόσο, μπορεί να αλλαχθεί η ημερομηνία ταξιδιού ή τα εισιτήρια να μετατραπούν σε εισιτήρια ανοικτής ημερομηνίας. Σε περίπτωση αλλαγής της ημερομηνίας ταξιδιού ή μετατροπής των εισιτηρίων Early Booking σε ανοιχτής ημερομηνίας, ο επιβάτης υποχρεούται να καταβάλει τη χρηματική διαφορά που προκύπτει κατά την επικύρωση της νέας ημερομηνίας ταξιδιού, οπότε και παύει να ισχύει η έκπτωση Early Booking στο/α σκέλος/η της διαδρομής που έχει μεταβληθεί.

*Η προσφορά Early Booking 30% σε κρατήσεις CAMPING All INCLUSIVE εφαρμόζεται μόνο στα εισιτήρια των επιβατών.

* Η εκπτωση 30% Ισχύει μόνο σε δρομολόγια low και middle περιόδου (εάν εστώ και 1 σκέλος μίας κράτησης είναι σε high περίοδο, η προσφορά Early Booking 20% εφαρμόζεται στην σε όλη την κράτηση.

* Η εκπτωση 30% Ισχύει για όλες τις κατηγορίες θέσεων επιβατών και μόνο για τους βασικούς τύπους οχημάτων (ΙΧ, μηχανές, μικρά τρέιλερ μέχρι 6 μέτρα).

*Η εκπτωση 30% είναι Αθροιστική με τις υπόλοιπες εκπτώσεις εκτός την έκπτωση παιδιού και την έκπτωση Early Booking 20%.

*Δεν εφαρμόζεται στα σταθερά τέλη.

*Δεν ισχύει σε κρατήσεις με ανοιχτή επιστροφή (Open Date).

*Τα εισιτήρια δεν ακυρώνονται.

Share it!

Μοιραστείτε με τους φίλους σας την ταξιδιωτική εμπειρία της Minoan Lines.

Newsletter